Tweedehands Beneteau kopen

Bewaar je zoekopdracht en ontvang informatie over nieuwe boten per e-mail

  • Huidige staat van de boot: tweedehands
  • Model: beneteau

Uw advertentie is correct aangemaakt

U kunt uw alerts op elk moment annuleren. Door op de knop te drukken ga je akkoord met de Wettelijke voorwaarden

Beneteau is een Franse scheepswerf gespecialiseerd in de productie van pleziervaartuigen. Opgericht in 1884 door Benjamin Bénéteau, is het een van de oudste scheepswerven ter wereld. In de loop der tijd zijn de boten uitgegroeid tot een referentie in de scheepvaartsector, zowel de zeil- als de motorboten. Innovatie in de bouw van efficiënte en robuuste boten, kennis van materialen, uitmuntendheid in ontwerp en afwerking, inspanningen om de impact op het milieu te verminderen: al deze aspecten maken van de Franse scheepswerf een van de beste op het gebied van scheepskwaliteit. Het aanbod van Beneteau omvat boten die aan allerlei eisen voldoen: kruisers, wedstrijdboten, vissersboten, vaartuigen voor uitstapjes met het gezin, voor reizen over de oceaan, voor de beoefening van watersporten, enz.

Beneteau's 7 assortimenten motorboten bestaan uit ongeveer 40 modellen: van de kleinste 5 meter lange Flyer voor de hengelsport tot aan het grootste 15 meter lange luxe jacht Monte Carlo. Alle boten zijn bestemd om veiligheid en veel ruimte te bieden.
Beneteau's 5 assortimenten zeilboten bestaan uit ongeveer 30 modellen: van de meest eenvoudige zoals de Figaro tot aan de grootste en meest gesofisticeerde van het assortiment Oceanis.