Diensten van SPORT NAUTIC

Beschrijving

Bij SPORTNAUTIC weten we dat ons werk niet eindigt met de levering van de boot. Vandaar dat we meer dan 25 jaar ervaring hebben in het aanbieden van een snelle en effectieve aftersalesservice die zowel de levering van onderdelen als de reparatie en het onderhoud van uw boot omvat. We installeren ook masten op zeilboten van elke lengte en doen het tuigen. Een team van professionals met een ruime kennis en ervaring zorgt voor de aanpassing en het perfecte onderhoud van uw boot in alle havens van de regio Valencia.

SPORTNAUTIC verkoopt en installeert tevens kappen en bimini?s van de fabrikanten NV Equipment en T-TOP Style in Boat voor alle merken en modellen zeil- of motorboten. Bovendien kunnen we allerlei overdekkingen, winterhoezen, afdekkingen voor roeren, cockpittafels, enz. op maat maken.

We bieden de aftersalesservice en het onderhoud dat aansluit bij elke uitrusting. Ook is SPORTNAUTIC officieel goedgekeurd voor het vullen van gas in overeenstemming met de geldende regelgeving.

Vertegenwoordigde merken/producten

SPORT NAUTIC officiële dealer:
- Beneteau
- Monte Carlo

Als geautoriseerde technische dienst van toonaangevende merken verkoopt en installeert het bedrijf, met alle vereiste garanties:
- Airconditioningssystemen
- Verwarming
- Generatoren
- Ontziltingsinstallaties
- Schroeven
- Flexibele fotovoltaïsche zonnepanelen