Diensten van Marina Estrella Charter

Beschrijving

"Marina Estrella is alleenvertegenwoordiger van de beste merken die op de markt verkrijgbaar zijn: Azimut Yachts, Minorchino, Hanse, Moody en Swan en is officiële dealer in Spanje van Fountaine Pajot. Het bedrijf kan terugkijken op 40 jaar met een ruim distributienetwerk, een team van zeer ervaren medewerkers en een binnen de sector ruimschoots erkende staat van dienst met talloze prijzen voor zijn successen op het gebied van verkoop, service en kwaliteit. Ook als scheepsagent is het leider in Spanje met een assortiment schepen dat het grootste aantal transacties in Spanje oplevert. Daarnaast heeft Marina Estrella meer dan driehonderd schepen in zijn charteraanbod, zodat het de klant de boot kan bieden die bij zijn behoeften past, zowel in Spanje als op bestemmingen als de Cariben, Kroatië of elke andere plaats die de klant vraagt. Kortom, Marina Estrella is een integraal nautisch dienstenbedrijf voor welk het erg belangrijk is zijn klanten alle faciliteiten te bieden zodat zij enkel hoeven te genieten van hun boot en de zee. DIENSTEN VAN MARINA ESTRELLA - Verkoop van nieuwe Lees meer »

boten, van de beste merken die op de markt verkrijgbaar zijn: Azimut Yachts, Minorchino, Hanse, Moody, Swan en Fountaine Pajot - Brokerage/verkoop van tweedehandsboten: wij hebben een ruim distributienet en een assortiment boten dat ons een groot aantal transacties oplevert. - Verhuur van boten /charterservice: Marina Estrella heeft een aanbod van meer dan driehonderd schepen om te garanderen dat de klant over de boot kan beschikken die het best voldoet aan zijn behoeften. Onder de bestemmingen die binnen ons aanbod vallen bevinden zich Spanje, de Canarische Eilanden, de Balearen, Portugal, Kroatië, Griekenland, de Côte d?Azur en Frans-Polynesië. Marina Estrella biedt zijn charterservice 365 dagen per jaar aan met hooggekwalificeerd personeel dat de boot zal zoeken die de klant nodig heeft op de bestemming naar zijn keuze.
- Installaties en reparaties: elektriciteit/elektronica, mechanica en aandrijving, masten en ontmasten, zeilen en want, spuitwerk, verven van bodems, timmerwerk, bekleding, winterstalling, herstel buitenkant en/of binnenkant. - Onderhoud: we hebben een serie arrangementen ontwikkeld met als doel de onderhoudskosten te optimaliseren en op tijd incidenten aan de boot te kunnen waarnemen. - Ligplaatsen: Marina Estrella biedt eigen ligplaatsen en van particulieren te huur en/of te koop aan. Het bedrijf geeft advies en regelt de aankoop of huur van de ligplaats in welke plaats dan ook binnen de geografie van het Iberische Schiereiland. - Expertise, inspecties en documentatie/certificaten: Marina Estrella werkt samen met scheepsdeskundigen om expertises van allerlei boten te regelen, maakt de boot hiervoor klaar en volgt het gehele proces. Ook houden we ons bezig met het regelen van vaarbewijzen en de verlenging van allerlei certificaten. - Verzekeringen: Marina Estrella heeft een overeenkomst met Metropolis Seguros om een onderscheidende kwaliteitsservice te bieden met dekking in het hele land, met medewerkers die de scheepvaartwereld kennen en in staat zijn om zelfs expertises uit te voeren. - Financiering: Marina Estrella heeft een strategisch akkoord gesloten met CGI Finance, filiaal van Société Générale, waarmee financiering met krediet en leasing mogelijk is.
- Vervoer van boten: Marina Estrella regelt het vervoer van uw boot, ongeacht zijn lengte, over zee, per scheepsvracht of per vrachtwag

Vertegenwoordigde merken/producten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

De text is niet aanwezig in Nederlands