Gids om maximaal van de voordelen van je Premium Pagina te profiteren

Algemene informatie

De Premium Pagina van iNautia.nl is een modern en functioneel premium overzicht van diverse pagina''s, met een gepersonaliseerd menu voor je bedrijf. Bevat informatie over het bedrijf en advertentielijsten.

De Premium Pagina is ontworpen om aan alle toestellen te worden aangepast (desktop, tablet en mobiele telefoon). De URL van de Premium Pagina, die je kunt delen met potenti?le klanten, is permanent en bevat de naam van je bedrijf. Voorbeeld: www.cosasdebarcos.com/bedrijf-voorbeeld (of www.inautia.fr/mon-entreprise)

Daarnaast promoten wij uw aanwezigheid in iNautia.nl, met het doel om de zichtbaarheid van uw bedrijf te verbeteren en, als gevolg daarvan meer leads te genereren.

Als de dienst wordt afgesloten neemt onze afdeling Klantenservice contact met je op om te beslissen wat je gepersonaliseerde URL zal zijn. Nadat de URL is bevestigd, wordt de Premium Pagina automatisch aangemaakt met de in iNautia.nl geregistreerde gegevens van je bedrijf.

Als je de bedrijfsgegevens op de Premium Pagina wijzigt worden deze automatisch bijgewerkt op iNautia.nl. Wanneer je je advertenties in je Priv?menu bijwerkt, worden de wijzigingen ook op de Premium Pagina weergegeven.

We raden je aan om je Premium Pagina te personaliseren om optimaal van het potentieel ervan te profiteren.

Er zijn diverse manieren om toegang te krijgen tot je Premium Pagina:

 • direct via uw gepersonaliseerde URL,
 • door middel van het zoeken op uw bedrijfsnaam in de directory van nautische bedrijven,
 • vanuit de lijst met resultaten van advertenties waar een advertentie van uw bedrijf wordt weergeven,
 • vanaf uw advertenties in iNautia.nl.

Als je bent ingelogd, wordt een werkbalk aan de bovenkant getoond. Hier kun je wisselen tussen de bijwerkmodus en de weergavemodus. Om je Premium Pagina te zien zoals andere gebruikers hem zien, dien je uit te loggen.Het personaliseren van je Premium Pagina is snel en eenvoudig

Als je bent ingelogd, kun je je Premium Pagina bijwerken door directe toegang tot de gepersonaliseerde URL. In de werkbalk kun je tussen de bijwerkmodus en de weergavemodus wisselen door op de knoppen te klikken.

Ook kun je naar je Priv?menu gaan en toegang krijgen tot de Premium Pagina vanuit de tab Mijn Gegevens.

Je kunt de inhoud die met een groene rand gemarkeerd is wijzigen. Klik op het element om het te wijzigen. De bedrijfsgegevens die niet op de Premium Pagina worden getoond kunnen worden bewerkt in het onderdeel Mijn Gegevens van het Priv?menu.

Hier geven we je de optimale groottes voor de afbeeldingen van de Premium Pagina aan. Als ze groter zijn en de juiste verhouding hebben, dan voegen wij ze in. Echter, als ze kleiner zijn of een onjuiste verhouding hebben, worden ze met een witte rand getoond en zijn ze vaak niet duidelijk zichtbaar.

Foto's mogen niet groter zijn dan 3.450 x 3.450 px of niet meer wegen dan 3 Mb per foto.

De afbeeldingen kunnen met behulp van veel gratis programma's in het voor de website geschikte formaat worden bijgesneden, herschaald en opgeslagen. Pixlr is een online programma dat niet hoeft te worden geïnstalleerd en beschikbaar is in veel talen.

Aangeraden wordt om de foto's in JPG-formaat op te slaan met een hoge kwaliteit (70% tot 80%) en de logo's in PNG of GIF-formaat.

 • Het logo van uw bedrijf »

  Het in de kop van de Premium Pagina gebruikte logo is anders dan het logo dat in de lijsten van de directory van bedrijven verschijnt. Ten minste een van de afmetingen moet de vereiste grootte of hoger hebben. We vullen het op met een witte achtergrond als het een andere verhouding heeft.

  Voor logo's met een horizontaal formaat moet vermeden worden dat er aan de zijkanten een blanco ruimte overblijft. Voor vierkante of verticale logo's moet vermeden worden dat er onder en boven een blanco ruimte overblijft.

  Logos in horizontale formaat: minstens 500 px breed
  Logos in vierkante of verticaal formaat: ten minste 281 px hoog
  Optimale grootte: 500 x 281 px (breedte x hoogte)
  Verhouding voor het snijden: 16:9

 • Photo Galery van de homepage »

  Je kunt 1 à 3 grote panoramische foto's uploaden. Het is belangrijk dat ze de juiste verhouding hebben en minstens de optimale grootte.

  Optimale grootte: 1255 x 491 px (breedte x hoogte)
  Verhoudingen voor het bijsnijden: 23:9

  Als u geen bedrijfsfoto upload dan kunt u altijd 1 tot 3 standaard fotos selecteren die wij voor u hebben uitgekozen.

 • Logo's van de vertegenwoordigde merken op de Homepage »

  Er kunnen tot 6 logo's van de vertegenwoordigde merken worden gepload (optioneel). Het onderdeel wordt niet weergegeven als je geen afbeeldingen uploadt.

  Optimale verhouding: 180 x 101 px (breedte x hoogte)
  Verhouding voor het snijden: 16:9

  Als je ze alleen in een kleinere afmeting hebt, voegen wij een witte achtergrond toe.

 • Photo gallery op de diensten pagina »

  Als u al fotos op uw profiel heeft dan laten wij deze zien. We raden 2 tot 5 fotos aan.

  Optimale verhouding: 760 x 570 px (breedte x hoogte)
  Verhouding om te snijden: 4:3

Wij raden je aan om de teksten met de beschrijving van het bedrijf in alle beschikbare talen op te stellen: Spaans, Engels, Italiaans, Frans, Duits en Portugees. Het is noodzakelijk om de teksten in de hoofdtaal van je bedrijf te publiceren. De aanvullende talen zijn optioneel. In ieder geval wordt je Premium Pagina in alle domeinen van CosasDeBarcos en iNautia weergegeven.

Je mag in de beschrijving geen contactgegevens invoegen (telefoon, e-mail, website, enz.). Zij worden automatisch verborgen omdat ze al in de contactpagina worden weergegeven.

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) »

  Bevat in elke beschrijvende tekst de naam van het bedrijf. Denk eraan hoe de potentiële klanten de door jouw bedrijf aangeboden producten en diensten zullen zoeken. Ook kun je variaties van deze termen en uitdrukkingen in de beschrijvende teksten opnemen. We raden je aan om de merken de je bedrijf vertegenwoordigt in de teksten te zetten.

 • Omschrijving van het bedrijf op de Homepage »

  Neem de naam van het bedrijf op en omschrijf de voornaamste diensten zodat de klanten weten waaraan je bedrijf gewijd is en ze je Premium Pagina met de zoekmachines kunnen vinden. In dit veld kun je maximaal 300 tekens per taal invoeren.

 • Omschrijvingen van de diensten van het bedrijf op de diensten pagina »

  Omschrijf de door jouw bedrijf aangeboden diensten gedetailleerd. Noem de naam van je bedrijf, de hoofdactiviteiten en datgene wat je bedrijf van de concurrentie onderscheidt. Dit is de beste plek om de persoonlijkheid van het bedrijf over te brengen.

  Aanbevolen vergroting: 800-1200 tekens
  Maximal vergroting: 4.000 caracteres

  De volledige text wordt weergeven in geval van een beschrijving tot en met 1200 tekens. Zodra de beschrijving dit aantal overschrijdt, verschijnt er een link met de text ?Lees meer? om de volledige beschrijving te kunnen lezen.

 • Vertegenwoordigde merken en/of producten op de Dienstenpagina. »

  Geef hier de vertegenwoordigde merken en de specifieke producte of diensten van je bedrijf aan zodat de kopers je met de zoekmachines kunnen vinden.

  Aanbevolen uitbreiding: 300-800 tekens
  Maximale uitbreiding: 2.000 tekens

  Tot 800 tekens is de tekst op het eerste gezicht te zien. Als de tekst langer dan 800 tekens is, verschijnt de link 'Meer lezen' waarop geklikt moet worden om meer tekst te zien.

 • Links naar de website en sociale netwerken van je bedrijf »

  In de footer van de Premium Pagina kun je links aan de website en de pagina's van Facebook, Google+, Twitter en YouTube van je bedrijf invoegen. Wij raden aan om de homepage van elk van de pagina's die je wilt invoegen zichtbaar te maken en het adres vanaf de browser te kopiëren en te plakken om zeker te zijn dat je het juiste formaat gebruikt.

Heeft u meer hulp nodig?

Heb je hulp nodig, neem dan contact met ons op via e-mail of +34 93 551 95 62.